Astrologikurser

Jag har under många år lett både grundkurser och fortsättningskurser i astrologi. Efter att i flera år enbart gett privatkurser har jag nu startat upp med gruppundervisning igen, med både  grund- och fortsättningskurser samt olika workshops. (se kalendarium) Jag kan också komma "på beställning" och hålla en kurs om det redan finns en existerande grupp som är intresserade av att lära sig.
Privatlektionerna håller jag mellan kl 10 - 18 och priset är 1800:- inkl moms. Du bokar via mail eller telefon. Välkommen!

Kommentarer från privatkurselever: 
Sä här skrev några av de senaste eleverna som deltog i en privatlektionsdag:
"Tack för en kanonbra och givande astrologikurs! Agneta, du är en av de mest inspirerande och kunniga lärare jag mött! Du ser och möter varje människa där hon är. Och du gör ett så stort område som astrologin är konkret, begripligt och roligt! Blir alltid glad när jag tänker på allt jag fått på kursen och känner stor inspiration att lära mer.
Stor kram!      Karin Svensson

"Tack för en mycket bra, spännande och givande astrokurs! Agneta är mycket duktig att utbilda och förmedla intressant budskap. Jag är sååå nöjd! Jag rekommenderar kurser hos Agneta, jag har lärt mig mycket både på drömkursen och astrokurs. Tack Agneta!  Kram  Ann-Jeanette Bengtsson

"Kan varmt rekommentera privatlektion i Astrologi hos Agneta. Hon vägledde mig en på ett bra sätt att komma in i "tänket", och tack vare henne känns astrologin inte längre så svår och otillgänglig. Tack Agneta !     Karin Ax "