Några spontana klient-kommentarer! Tack alla! 

Vill bara påminna dig om hur grymt bra du är!
Georgina  Pereira Wernqvist

Ville bara tacka för en fantastisk tolkning! Jag har lyssnat på den igen, och den är verkligen sååå bra! Så lätt att förstå och hänga med. Konkreta tips och inte några konstigheter. Det har redan hjälpt mig och kommer hjälpa mig massor framöver! Toppen alltså!
Kram  Anette Norell

Stort tack Agneta Oreheim för horoskopet! Har precis fått hem inspelningen och gått igenom allt en gång till. Såå spännande!! Och det här har inte något att göra med veckotidningarnas horoskop, för astrologi bygger på vetenskap, och matematiska beräkningar. Givetvis är det en förutsättning att astrologen är både analytisk och intuitiv – så som Agneta är. Du som är nyfiken, testa! Jag har gjort massor av personlighetstest tidigare i samband med jobbintervjuer, men inget går att mäta i träffsäkerhet jämfört med mitt karaktärshoroskop. Rekommenderas varmt!"
Anneli Påmark www.humanawareness.se

"Hade en session med  Agneta Orlå igår där hon lade mitt årshoroskop. Vi "träffades" på skype och jag kan lova att jag fick många handfasta och praktiska tips. Jag kommer även få en skiva skickad till mig för att kunna repetera det vi sagt om jag inte skulle minnas. Otroligt och ännu ett redskap att använda mig av under året som kommer. Kan varmt rekommenderas! Tusen tack Agneta, detta var värt otroligt mycket för mig! Marianne Riarbäck

"Måste bara säga att du är GRRRYM på det du gör ! Lyssnade på skivan som du spelade in första gången sedan april och jag förstår inte hur kunde du veta vissa saker ? Och jag, som är  jungfru på många ställen, enligt dig, och mycket "varför det ?"- människa - helt mållös ! Jag tror att du har en enorm förmåga att se mycket mer än dina uträkningar visar! Det vad du berättade för mig om bl a min mamma kunde jag förstå och erkänna för mig själv två-tre mån efter vårt samtal ! Men hur kunde du veta detta (!!!)  bara genom min födelsedatum. Så otroligt fascinerande”
Elena

"Alltså Agneta du e ju helt outstanding! Så mycket bra saker jag fått till mig framåt, är helt förundrad.. Och djupt tacksam såklart att våra vägar möttes! Tusen tack för din briljanta förmåga att leverera."
Liselotte Dagerbrandt

"Det är en bra tid nu inför det kommande året att få vägledning. Själv har jag fått ett personligt horoskop av Agneta Orlå som är astrolog och det var mycket intressant. Jag ser att jag valt det yrke och liv som mina planeter visar att jag kommer bäst till min rätt. Det intressanta var att planeterna också visar vad som kan hända om man motarbetar detta inflytande. Så nu har jag skrivit in i min kalender vilka perioder jag har extra energi på olika områden, så ska jag se om det blir så. Det var mycket intressant att få ett årshoroskop och personlighetshoroskop."
Anna-Lena Vikström       www.anna-lena.se

Hej Agneta!
Jag vill bara skicka ett stort varmt tack till dig för en helt fantastisk upplevelse kring genomgången av mitt horoskop! Helt otroligt givande på så många plan.
Allt det du berättade stämde in så väl på mig. På pricken rätt. Jag kände verkligen igen mig i i det som handlade om mina olika behovssidor och de processer som du beskrev och under vilka perioder de skulle ha skett. Så… enormt tillfredställande!
Jag ser fram emot att lyssna många gånger om på inspelningen och ta in allt det du berättade, notera och göra mig vaken för det som ligger längre fram i tiden. Så, ett stort innerligt tack från mig!
All lycka till dig !
Kramar Åsa- Marie Jönsson Tysen"
 
Hej fina Agneta!
Jag vill bara dela med mig av mina känslor jag fick när jag lyssnade åter på mitt årshoroskop som jag gjorde hos dig i april. Då när jag var hos dig så var det så mycket att ta in samt att jag var inte riktigt där, än, att förstå och kunna ta in det du berättade. Nu i fredags började jag lyssna igen på vad du berättade och vad du gav mig.. Så fantastiskt! Jag hörde hur stor kunskap och storhet du har i dig! Du förklarar de saker jag inte förstår, och jag förstår lite bättre idag. Du ger mig det som många gånger jag har sökt hos terapeuter och du får mig att inse, hur jag kan leva mitt egna liv, utan att lägga dig i eller ge råd. Du ger nycklar! Jag behöver själv finna vad de betyder, hos mig själv. Underbara du! Blir tårögd hur fint du förklarar, med rakhet och mod. Och äntligen förstår jag några nycklar.. fler kommer senare.. Tålamod och växa med mod. Tack för att du vägleder och hjälper mig på vägen! Vilken kunskap du bär på, som kan kommunicera detta på så bra sätt! TACK!!!
Kram Marie  Andersson

"Idag satt jag och skypade mitt under dundrande åsk- och blixtoväder med duktiga astrolog och drömtolkaren Agneta Orlå..... Hon har gjort ett årshoroskop åt mig och jag känner mig både som Piff som sitter där på trappan och skådar in i framtiden med stort intresse och nyfikenhet, men också som Lejonet som bidar sin tid...... Stort tack Agneta för många aha-upplevelser och igenkännande, men också nya vinklar! Jag kan verkligen rekommendera er att anlita Agneta både för karaktärs- som årshoroskop. Hon är fantastiskt duktig!
Monica Andersson

Massa insikter som trillar ner! Tack Agneta Orlå! Det arbete du gör är fantastiskt! Jag älskar den du är! Du är en helt fantastiskt härlig och inspirerande människa! Tacksam!    Malin Lindhagen

Agneta, Idag har min dotter Ella (12 år) och jag lyssnat på din karaktärstolkning av hennes horoskop, som du spelade in 2003 på kasettband till henne när hon inte ens var ett år. Hon vill att jag skall hälsa och tacka dig, hon är fullkomligt fascinerad av dina kunskaper, av pusselbitar hon fått till sig själv, och av att hon just upptäckt astrologin, att du kunnat göra den här tolkningen. Det föll sig så naturligt i fm när hon själv berättade att dom jobbat lmed sina soltecken på hennes dramalektion.. Och när hon ville veta med om sina planeter och tecken och kom jag plötsligt ihåg det här bandet som jag sparat åt henne och idag alltså gav oss en strålande förmiddag, med din röst i en bil (äldre bil med kassettspelare) bara vi och en vacker plats vid havet.. Tack."
Saga Charlotte Petersbrand

 
"TACK så mycket för ännu en fantastisk konsultation! Förra årshoroskopet har gett mig så otroligt mycket kraft, styrka och klarhet. Jag har fått hjälp att förbereda mig inför situationer och sammanhang som har skett på ett rentav förutsägbart sätt utifrån horoskopet och jag lovar att det har varit många avgörande skeenden under det gångna året. Har dessutom kunnat möta mina skuggsidor och få tillgång till mer av min inre potential. Wow, säger jag bara!! Det kommande året ser ut att bli minst lika spännande och jag är beredd att ta världen med storm! Känner mig full av energi efter vårt samtal förra veckan. Du är suveränt skicklig, intuitiv och inspirerande. TACK, TACK !!"  Anneli Påmark www.humanawareness.se

En julklapp som verkligen leverar! Gjorde min slutavstämning häromdagen med 2013 års konsultation och förundras över hur pricksäker du är. Hade glömt (eller förträngt?) den prövning som väntade i december. Är mitt i den nu men att stjärnorna kunde berätta om den redan för ett år sedan - jadå blir det inte riktigt lika läskigt! Jag kan helt enkelt ligga steget före och med medvetenhet så kan jag ju använda mig av kraften i prövningen på allra bästa sätt . Eva-Marie Janelo www.neosoma.se


 Har fått gjort ett "Årshoroskop" som lästes upp för mig idag! Det är så klargörande, spännande och perspektivskapande... ett av mina favoritverktyg på min resa mot mot min egen fulla kraft. Jag kan varmt rekommendera Agneta Orlå som är den bästa astrolog jag träffat på. Agneta är klar, tydlig, saklig, intuitiv och effektiv... något mer oflummigt och jordnära har jag nog aldrig mött bland stjärnorna! Dina läsningar är toppen Agneta! Sitter med frågor i mitt liv som jag inte ens visste att jag hade svar på i den inspelning som jag har av sessionen. Det är verkligen enormt värdefullt när man skall planlägga och vara verklig med sin kreativa och andra processer i livet. Tack, och tack igen vackra kvinna! Gita Ljunggren www.gita.ma 

Jag säger bara wow! Hur är detta möjligt? Som "gammal stelbent civilingenjör" har jag tidigare i livet förnekat, skrattat åt och till och med förlöjligat denna företeelse. NU när jag dagligen tänjer på min komfortzon och överger den ena lögnen efter den andra har jag äntligen gjort slag i saken och testat ASTROLOGI. Vilken fantastiskt omvälvande upplevelse det var, med en mängd information som till 100 % har gett mig viktiga insikter om mitt liv. Alla (som vågar) borde prova detta! STORT TACK till dig Agneta Orlå!

Carl Österberg  www.humanawareness.se

Jag har också testat en sittning hos astrologen Agneta Oreheim och tycker hon är klarsynt och har lätt för att liksom hitta den relevanta kärnan ur varje aspekt. Det märks även att hon gillar det hon gör; hon jobbar intuitivt jämte det rent tekniska.
Eva-Lena Bjarneborg

Har fått ett härligt årshoroskop av superinspirerande Agneta idag. Så intressant och användbart och rekommenderas å det varmaste! Anna Wickström. www.olismo.se


 Hej Agneta! Tar mig friheten att skriva till dig här då jag känner att jag gärna vill dela något med dig. Jag röjde för ett tag sedan i en låda där det bl a fanns en del kassettband. Då jag än så länge har en fungerande kassettspelare så tänkte jag att det nog var dags att föra över vissa av banden som jag vill spara, till min telefon/dator. Bland dessa band fanns en inspelning från 1995, då jag besökte dig i Majorna och fick mitt horoskop ställt. Medan jag spelade över banden så lyssnade jag på dem.
Jag kan inte annat än skratta högt och förundras och förtvivla  då jag hör dig beskriva mig på pricken!!!! samtidigt som jag själv sitter och säger; nja, det känner jag inte igen.... jo, kanske... men.... osv osv.
Idag, 18 år senare, kan jag bara buga för din skicklighet och beklaga att jag inte riktigt då kunde ta till mig de klokheter du förmedlade. Jag har trampat rakt in i klaveret och försatt mig i situationer jag kunde löst på annat vis om jag lyssnat till vad du då förmedlade till mig. Men förmodligen är jag en "slow learner" och behöver lite fler exempel från livet självt innan 10-öringen trillar ner. Det har varit inspirerande och lärorikt att åter få lyssna till vad du då läste ut av mitt horoskop. Så.... även om din klient vägrar ta in det du säger: förtvivla inte.... det kommer så småningom.
Tack Agneta och kram!    Barbro Zedén

Det var en fantastisk och stärkande upplevelse att prata med dig och jag känner hur energierna rör sig i min kropp! Häftigt! Du har en fantastisk intuition och känsla i kombination med all visdom och kunskap! Anneli Påmark www.humanawareness.se 

Jag har precis fått mitt Årshoroskop av Agneta Orlå.
Jag känner mig sedd och bekräftad på djupet - i min sanning, i mörker och ljus, i styrkor och utmaningar. Detta är i särklass det bästa jag tagit emot på många år!!! Tack vackra, knivskarpa klarseende och givmilda Agneta!

 Ja det är dags igen... Året som gick följde exakt de rytmer som Agneta Orlå beskrev... Det bästa horoskopet nånsin... och då har jag fått dessa tolkade sedan trettio år... Finns ingen bättre! Jivan Wells www.yesyesyes.se 

Insåg precis hur klockrena Agneta Orlås astrologiska insikter är. Kontakta henne för att veta hur ert år blir!  Eleonor Magnusson http://eleonormagnusson.com/ 

STORT TACK för en underbart givande session i astrologi idag! Du är en förtjusande kvinna och berört mig och min livssituation mer än du tror! Det var så mäktigt allt du sa och jag är oändligt tacksam! Du har hjälpt mig att bejaka sidor inom mig själv och känna mig sedd som aldrig förr. Tack vare mötet med dig tycker jag om mig själv så mycket mer. Nä, jag älskar mig själv mer... Tack för din entusiasm och brilljans. Du har inspirerat mig att leva livet ännu mera fullt ut i alla livets färger!!! Kram och tack!!  Susanne Wärn 

Om du bara visste hur mycket förra årshoroskopet har hjälpt och hjälper mig. Speciellt i att ta tag i två stora bitar av mitt liv. Jag bär alltid med mig det du berättade i mitt huvud och när jag arbetar vidare med dessa bitar. Det är till oerhörd hjälp. Ullacarin Nilsson 

Känns som jag har fått en vitamininjektion med personlig kraft! :-) Stort tack för igår Agneta Orlå! Fascinerad och inspirerad av det arbete du gör och det engagemang du lägger ner. Wow!  

Magdalena Andersson