Konsultationer

Jag ger olika typer av astrologiska konsultationer(se nästa flik) antingen genom personligt möte, via telefon eller Skype. Innan jag kan presentera detta behöver jag få dina födelseuppgifter: - födelseår,-månad, -dag, exakt klockslag och plats för födelsen, för att kunna förbereda horoskopgenom- gången.  Konsultationen spelas in på mp3-fil som jag kopierar och skickar till dig i efterhand via Dropbox. Kopiera gärna, jag save:ar dem inte!

Horoskop som present
Ett horoskop är ofta en uppskattad gåva - under förutsättning att personen som skall få horoskopet är intresserad av självkännedom genom astrologi. Detta på grund av att ett horoskop kan vara ganska avslöjande. Astrologins syfte är främst att vara ett verktyg för personlig utveckling och ansvarstagande, något som personen ifråga måste vara medveten om
Även horoskop som bröllops-, dop-, eller studentgåva brukar vara uppskattat. Det blir en vägledning till brudparet om hur skapa det bästa av relationen och undvika fallgroparna - och för föräldrarna blir det en hjälp i barnuppfostringssyfte. Studenten får en vägledning gällande att bejaka sig själv på bästa sätt, och hitta rätt genom livsresan.