Drömkonsultationer:
Drömakuten

När du vill ha kortare hjälp med att förstå vad din dröm vill säga dig och exempel på hur du själv kan gå vidare med din dröm. Konsultationen sker per telefon, Skype eller mail. 400:- inkl moms.

Enskild drömkonsultation

Vi går gemensamt igenom din dröm - utifrån dina egna associationer och med hjälp av klargörande frågor.

Vi fortsätter att utforska drömmen genom att gå tillbaks in i drömmen och för en dialog med drömfigurerna/ drömsymbolerna, samt gestaltar drömmen i ett sk. drömspel. Vi förändrar t ex en oönskad, skrämmande dröm till en helande situation - och kommer fram till ett drömavslut som symboliserar den "läxa" du lärt av och genom din drömupplevelse. Konsultationen sker genom personligt besök, telefon eller Skype, på c.a 1 timme 500:- inkl moms.  


Privat drömkurs

Detta är en drömkurs där du är den enda deltagaren och där du lär dig tolka och förstå dina drömmar med hjälp av ett flertal verktyg. Kanske känner du att du inte vill "lämna ut dig" som på en kurs med flera deltagare, utan när en önskan om ett mer enskild drömarbetskurs? Då passar detta upplägg dig perfekt.  Pris 500:- inkl moms per kurstillfälle. Du väljer själv hur många gånger du vill komma, och om du vill ha ett personligt besök eller undervisning via Skype. Välkommen!